Forrás: Pinterest
Élet

5 dolog amit a “sexpertek” mindig tartanak a hálóban

Megosztom:

Szexguruk nélkülözhetetlen kellékei.

Nem árt ha van otthon ezekből

Ha szingli vagy, ha nem, a szexre nem árt felkészülni, ami nem merül ki csupán a védelemnél. Ha élvezetes pillanatokat szeretnél, akkor érdemes megfogadni az alábbi tanácsokat, olyanoktól, akik nagyon otthonosan mozognak a testi vágyak világában, és most azt is elárulták, hogy mik azok a dolgok, amiket ők mindig tartanak a hálószobájukban…

Síkosító

Alapnak tartják, hogy síkosító mindig legyen kéznél, mert sokkal sikamlósabban mennek így a dolgok és még véletlenül sem fáj az aktus.

Vibrátor

Óriási divatja van most a vibrátoroknak, a sztárok is elkezdték a saját márkás vibrátorukat piacra dobni. Szólóban egy vibrátor a legjobb barátod lehet szerintük.

Sejtelmes fények

A hangulatos, szexi fények sokkal hangulatosabbá teszik a szobát, mintha egy erőtejes sárga fénnyel lenne megvilágítva minden.

Elemek

Az elemek azért kellenek szerintük, mert a vibrátorok lemerülése esetén, elég kellemetlen lehet ha nincs otthon kéznél egy elem a restrathoz.

Olajok

Lehet az masszázs, vagy szimpla simogatás, a finom olajok hasonlóan csúszóssá teszika bőrt, mint a síkosítók és sokkal érzékibb így a bújás.

Forrás: Huffpost

Megosztom: