Forrás: Pinterest
Egyéb

Utolsó pillanatos ajándék ötletek

Megosztom:

Ha kifogytál az időből.

Mindenkivel előfordul, hogy valamiért, akár tőle független okokból, utolsó pillanatra marad az ajándék vásárlás. Ilyenkor jól jön néhány ötlet, aminek a szállítási ideje nem több nap, akár hét a rengeteg rendelés miatt.

Ajándékutalvány

Az egyik legegyszerűbb online is gyorsan intézhető ajándék az utalvány. Ma már rengeteg közül lehet választani, adhatsz akár egy-két éjszakát egy wellness szállodában, de színházjegyet, mozijegyet, sőt akár városnéző sétát is.

Adventi vásár

Az adventi vásárokon mindig rengeteg gyönyörű kézműves termékkel lehet találkozni. Egy helyen akár több embernek is bevásárolhatsz, egészen egyedi ajándékokat is találhatsz itt, amivel másnál biztos nem fog találkozni a megajándékozott.

Fotó gyűjtemény

Ha van valamilyen fotód, aminek tudod, hogy örülne az ismerősöd, akkor érdemes előhívatni és szép keretbe tenni. Gyors és nagyon személyes ajándék, még inkább feldobhatod, ha írsz hozzá egy kedves üzenetet, ami kapcsolódik akár a képen látható közös emléketekhez.

Közeli pláza

Tutira tömeg lesz, valószínűleg utálni is fogod magad, de ahol tényleg mindent megtalálsz és azonnal haza is viheted, az a pláza. Rengeteg bolt közül válogathatsz, és viszonylag gyorsan le is tudhatod a karácsonyi bevásárlást.

A vírus miatt viszont még inkább figyelj a higiéniára, és maszkra, ha teheted pedig inkább kerüld el, mert a tömeg nem a legjobb választás járvány helyzetben.

Megosztom:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.