forrás: pinterest
Bulvár

A modellnek is nehéz volt elfogadnia önmagát

Megosztom:

Merjünk kiállni önmagunkért!

Mit üzen Kaia Gerber?

A modellek szépek, különlegesek, és nem gondolná az ember, hogy önbizalomhiány problémáik lennének. Pedig Cindy Crawford lánya elárulta, hogy ő sem volt mindig önbizalommal teli. Kaia Gerber a Vogue-nak nyilatkozott nemrégiben arról, hogy az önbizalma és a magáért való kiállása kezdetben nála sem volt zökkenőmentes.

Mi van a táskádban?

Kaia természetes szépség és híres szülők gyermeke, de mégis jellegzetes, egyedi karakter és önmagáért lett sikeres, nem a hátszél miatt. A modellekkel kapcsolatban van pár sztereotípia, ami néha igaz, néha nem, de azért alapvetően az a tény megállja a helyét, hogy a külsejükért szeretik őket, nem a véleményükre vagy az eszükre kíváncsiak sem a fotósok sem a közönség.

Kaia Gerber pont ezzel a problémával küzdött sikerei kezdetén. Így nyilatkozott erről az időszakról.

” Elég fiatalon kezdtem modellkedni és fel sem merült az emberekben, hogy nekem is lehet véleményem bizonyos dolgokról, és én ezt el is fogadtam így akkoriban, mert nem voltam elég magabiztos vagy hangos. De amikor már kicsit idősebb lettem, azt vártam, hogy ne olyanokat kérdezzenek tőlem az interjúkban, hogy “mi az a 3 dolog ami a táskádban van?” és társai, ahogy Adam Drivertől sem kérdezik ezt. Arra vártam, hogy végre normális és tartalmas kérdéseket kapjak, amire normális válaszokat lehet adni, és nem felszíneseket. Végül elértem ezt a célt és kiálltam önmagamért. És ez nagyon felszabadító érzés volt.”

Megosztom: