Szórakozás

Ben Barnes így tudta meg, hogy őt akarják a rajongók

Megosztom:

Nem mondhatott nemet.

A rajongók ereje

Ma van a Netflixen a Shadow and Bone premierje, ami egy új fantasy sorozat. Könyvekből készült adaptáció, aminek az orosz kultúra az alapja. Az egyik főszereplőt, konkrétan az Éjurat alakítja Ben Barnes.

Barnes tudta, hogy a rajongók őt akarják a szerepre, és szívesen el is vállalta. “Néhány évvel a bemutató előtt felvetődött már – Leigh Bardugo (a szerző) támogatta is az ötletet, hogy ezt a karaktert játsszam ” – osztotta meg a rajongókkal. 

A showrunner, Eric Heisserer is elfogadta a fanok választását, de elárulta, hogy ő személy szerint nem tudott róla, Bardugo viszont igen. “Volt egy régi Tumblr-bejegyzés, ahol valaki megszerkesztette Bent, mint az Éjurat” – mesélte az írónő. “Továbbküldtem Ericnek, hogy >>szerintem remek lenne<<.”

Heisserer ezután elvitte a színészt ebédelni, hogy beszéljen vele a szerepről, és a vége felé „elém csúsztatta a telefonját, és ugyanaz a Tumblr-bejegyzés volt megnyitva rajta, és ő olyan volt, mintha azt mondaná, hogy “Most felveszel, ugye?”

Eddig pozitív a visszajelzés

A Rotten Tomatoeson a kritikusok 93%-ot adtak a sorozatnak, ami nagyon jónak számít. Úgy tűnik, a rajongók tudták, hogy ki a tökéletes választás a szerepre. Annyira lelkes mindenki, hogy már arról beszélnek, hogy évekig is futhat a sorozat.

Így nézett Ben, amikor megtudta, hogy mennyire pozitívan fogadták a Shadow and Bone-t.

Forrás: Just Jared

Megosztom: