forrás: pinterest
Egyéb

Kirúgták az egészség és béke képviselőjét, miután beszólt egy meleg srácnak

Megosztom:

Azonnal elbocsátották a férfit beszólásáért.

A melegek továbbra is összefognak

Tennessee államban nemrég, azonnali hatállyal elbocsátották a vezérigazgatói állásából azt a férfit, aki összeütközésbe került egy fiatal fiúval, aki női báli ruhába volt öltözve. Sam Johnson a VisuWellnél dolgozott, ami egy egészségügyi, gyógyító és teljességgel liberális, elfogadó és nyitott szemléletű, mindenki számára békét képviselő cég. Ott volt ő a vezérigazgató, amikor is kikerült egy videó a netre, ami futótűzként terjedt a Twitteren, tönkre téve ezzel Johnsont.

Béke és semmi más

A videóban jól látható, hogy Johnson egy hotelben kerül összetűzésbe egy meleg sráccal (Dalton Stevens), aki épp egy tűzpiros estélyi ruhában van és az érettségi bálra mennek a barátjával (Jacob Geittmann). Johnson nem állta meg ezt szó nélkül, és amikor a fiúk elmentek mellette, kifejtette véleményét, hogy milyen gusztustalanul néz ki és úgy néz ki mint egy idióta. Utána elvette a telefont és összeakarta törni, de nem sikerült neki.

https://www.usatoday.com/videos/money/2021/04/28/visuwell-ceo-fired-after-video-shows-confrontation-teen-prom-dress/4872249001/

Az esetet egy anyuka rögzítette, aki kérte, hogy álljon le, és mindenki hagy lehessen békében. Dalton Stevens azért viselt egy piros női ruhát és magassarkú cipőt, mert el akarja törölni a fiúk megbélyegzését, ha női ruhát viselnek. Azért küzd, mert ugyanolyan jogok illetik meg őket is, és ha egy fiú női ruhába akar bújni, szabadon tehesse. A meleg fiú párja is kiáll Daltonért és az eset után jó hangulatban töltötték a szalagavató estéjüket is. Johnsont elbocsátották, és az ügyét azóta is tárgyalják. A fiúk nem biztosak benne, hogy mennyire akarnak még ezzel foglalkozni, nem fontos számukra a bosszú, csak élni akarnak békében.

Forrás: USAToday

Megosztom: