Színes

Sikeresen megmenekült egy 11 éves kislány, akit megpróbált elrabolni egy pedofil

Megosztom:

Szerencsésen alakult, de borzasztó vége is lehetett volna.

Leküzdötte a támadóját

Egy 11 éves kislányra támadt egy hírhedt szexuális bűnöző Amerikában. Megragadta őt, és a kocsijába akarta vonszolni, de a gyerek addig küzdött a támadás ellen, még sikerült kigáncsolnia a férfit. Az elesett, ekkor az áldozatnak sikerült kiszabadulnia, és elszaladni. A támadó ezután elhajtott, de hamar elkapták a rendőrök.

Mindez helyi idő szerint reggel 7 óra körül történt az amerikai floridai West Pensacola városában, egy buszmegállóban. Jared Paul Stanga, a támadó késsel fenyegette a lányt, de hősiesen helytállt és megvédte magát.

Fotó: Escambia County Jail

Hamar lebukott

Az áldozat egy kék színű slime-mal játszott éppen, ami beleragadt a dulakodás közben a pedofil ruhájába, meg is találták később nála, valamint a térfigyelő kamerák is mindent rögzítettek. Megpróbálta átfesteni a furgonját, miután elmenekült, de nem járt sikerrel. Vádat emeltek ellene egy 13 év alatti gyermek elrablásának kísérletéért, és súlyos bántalmazás miatt.

Chip Simmons seriff tisztelgett az iskolás bátorsága előtt: “Harcolt, küzdött, míg végül képes volt kiszabadulni a leendő elrablójától. Azt üzenem neki, hogy ő az én hősöm, mert nem adta fel.”

A lány karcolásokkal megúszta, de traumatizálta az eset.

Fotó: Escambia County Jail

Forrás: Daily Star

Megosztom: