Bulvár

Áll a bál a Pussycat Dolls egykori bandatagja körül

Megosztom:

Nicole-t perlik

Savanyú a szőlő?

A 2000-es évek sikeres és szexi táncos lánycsapatából Nicole Scherzinger és Robin Antin megállapodtak abban, hogy a Pussycat Dolls 2019-ben, visszatér egy turnéval és újra együtt szereplnek majd. Mindig is Nicole volt a lánycsapat vezére és szószólója, és egyedül neki sikerült sikeres szólókarriert befutnia a lányok közül, akik végülis a háttértáncosai voltak. Bár a bandát Robin alapította anno, aki eredetileg sztriptíztáncosnő volt,és nem volt a banda tagja.

És most pontosan ő perli Nicolet, mert ő állítólag kihátrált a megállapodásból és nem akar most újra egyesülést. Robin kártérítést követel az énekesnőtől de Nicole ügyvédje szerint pusztán savanyú a szőlő neki. “Anyagilag rossz helyzetbe került és mindig is féltékeny volt Nicole-ra, innen ered ez a vádaskodás.”-mondja Nicole ügyvédje.

A megállapodás szerint, Scherzinger 49%-ot kapott volna a bevételből, de most állítólag 75%-ra tartana igényt. Robin a hírek szerint korábban, többször is visszaélt Nicole nevével és olyan dolgokat tett a nevében, amikre egykori csapattársa nem is adott engedélyt. Az ügyvéd szerint Robin nagyon rosszul fog kijönni az ügyből, és jobb lenne ha békésen megegyeznének, mert így semmilyen új turnénak esélye sincs létrejönni. Nicole nyiatkozata szerint szívesen összeállna újra egy turnéra, de nem Robin közreműködésével.

Forrás: Just Jared

Megosztom: