Forrás: Pinterest
Színes

Legyél te is Carrie egy napra!

Megosztom:

A gardróbját is megkapod.

Hamisítatlan csajos lakás, némi extrával

November 12. és 13. igazán nagy nap lesz a Szex és New York rajongóknak. A sorozat 23 éves évfordulójának alkalmából ugyanis, bárki kibérelheti 2 éjszakára Carrie Bradshaw bájos kis otthonát, csupán 23 dollárért/éjszaka. Pontosabban, nem a forgatáson használt lakást, mert az csak egy díszlet volt, hanem egy annak a mintájára elkészített verziót. És a gardróbját!

Az Airbnb jóvoltából lehet ezzel a lehetőséggel élni, akik egyre többször rukkolnak elő valami különlegességgel! A lakásban megtalálható lesz Carrie összes holmija, a laptopjától kezdve, a barna íróasztaláig, na meg Carrie ikonikus kékre festett falú gardróbja is! Sőt, maga Sarah Jessica Parker is beköszön nekünk, igaz csak videón keresztül.

Korlát nélkül fellehet bárit vennünk az álomgardróbból, ahol az összes jelentős ruha megtalálható, amit Carrie is viselt a sorozatban. A tütü szoknya is, amit ki is emeltek a többi ruhától. Két napig aki ide beköltözik, valóban Carrie Bradshawnak érezheti magát, és hátha még ihletet is kép a Cosmopolitan koktél és a gardróbfeltöltés közt, hogy szexuális támájú cikkeket írjon, mint Carrie!

Forrás: CNN

Megosztom:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.