Bulvár

Te tudtad, hogy Millie Bobby Brown melyik híresség fiával jár?

Megosztom:

A Stranger Things sztárja nyilvánosan is felvállalja kapcsolatát.

Sok boldogságot kívánunk nekik

A Stranger Things még mindig csak 17 éves színésznőjét eltalálta Ámor nyila. Millie Bobby Brownt nemrég kézenfogva kapták le a paparazzik ahogy egy helyes, magas, szőke fiúval rója New York utcáit. A srác pedig nem más, mint a híres rocksztár fia, Jake Bongiovi (19) !

Bizony, Millie Bon Jovi egyik fiával jár és nagyon jól néznek ki együtt. A párosról korábban is kerültek már elő képek, de akkor még azt írták a képek alá, hogy “BFF” -ek, ami a “legjobb barátok örökké” kifejezésnek felel meg.

Csak barátok?

Millie és Jake kapcsolata valószínűleg tavasz óta alakul, akkoriban ismerkedhettek meg, legalábbis a közösségi médiás bejegyzéseik szerint. A színésznő egyébként aktívan dolgozik most is, hamarosan érkezik a várva várt Stranger Things legújabb évada, ahogy azt már írtuk korábban, és az Enola Holmes 2-ben is viszont láthatjuk majd őt.

Bon Jovinak 4 fia van feleségétől akivel 30! éve alkotnak egy párt. Kapcsolatuk titka az énekes bevallása szerint, a kölcsönös tisztelet. A gyerekeiket is igyekeznek ebben a szellemben neveli, és megtanítani nekik, hogy a hírnév nem olyan lányeges, mint azt hiszik. Jake, pedig bohókás fiatal, aki szeret focizni és igyekszik elkísérni Milliet mindenhova. A színésznő néha súlyos pánikrohammal küzd, ezért magával szokta vinni a kiskutyáját, aki terápiás hatással van rá, nemrég ezt is lekapták fotósok, ahogy Jake segít Millienek vinni a kutyust. Egyébként ez volt az első alkalom ahol nyilvánosan is felvállalták a kapcsolatukat.

Forrás: Page Six

Megosztom: