Színes

Rövidnadrágja miatt tiltották ki a vidámparkból

Megosztom:

Döbbenetes rendőri intézkedés egy short miatt.

Rémálom lett a családi kaland

Egy amerikai anyuka nagyon rossz emlékként élte meg a családjával az oklahomai vidámparkban eltöltött pillanatokat. Ennek egy vidám családi élménynek kellett volna lennie, ehelyett egy igazi rémálom lett a családi kirándulásból.

Az édesanya egy Facebook posztban számolt be az ott történtekről. Bailey Breedlove és családja olyan délután 5 körül mentek a vidámparkba és este 7-ig még jól is érezték magukat. Akkor azonban jött egy rendőr, aki minden ok nélkül rákiabált Breedlove 11 éves kislányára, aki épp gurulós cipőjét próbálta ki önfeledten. De ez még nem volt semmi, az igazi sokk azután kezdődött. A rendőr ugyanis közölte az anyával, hogy túl rövid a rövidnadrágja, és vagy vesz másikat, vagy a családjával együtt azonnal elmennek a vidámparkból.

Érthetetlen rendőri intézkedések

Erre a nő (jogosan) kiakadt, és közölte a rendőrrel, hogy nem érti miért mond neki ilyeneket, nem kötelezheti vásárlásra ezért. A rendőr erre birtokháborítás miatt vette elő Bailey-t és teljes döbbentséggel vette ezt tudomásul az anya, aki végül mégis vett egy új shortot. Aztán amikor haza akartak menni a családdal, egy rendőr megfenyegette, hogy megbilincseli a nőt, ha nem mutatja fel a személyi igazolványát.

Az érthetetlen esetet innentől a család videóra vette, a 11 éves gyerekük már sírt, mert azt hitte letartóztatják az anyját. Az eset miatt a rendőröket Bailey feljelentette és a helyi rendőrkapitány elnézést kért tőle a rendőrök nevében is. :O

Forrás: 24.hu

Megosztom: