Színes

Hamisított magának egy vőlegényt, hogy visszavágjon az exének

Megosztom:

Őrült egy “esküvő”.

Van, aki nehezen teszi túl magát a szakításon

Sarah Vilard kiválasztott egy drága ruhát, felkeresett egy profi fotóst, és még egyet a barátai közül is rávett az álesküvői fotózásra, mert meg akarta győzni az exét, hogy elköltözött és férjhez ment, miután elváltak.

Sokunkat visel meg egy kapcsolat vége, de akadnak néhányan, akik nehezebben bírják a szakítást, és szeretnének bosszút állni az exen, vagy csak nagyon az orra alá akarják dörgölni, hogy mennyire boldogok nélküle is.

Ilyen Sarah Vilard is, aki meg akarta mutatni, hogy máris túl van az előző pasin, sőt már férjhez is ment. Kár, hogy az egész kamu volt.

https://www.tiktok.com/@sarahvilard/video/6961429477393976581?%2F=&is_copy_url=1&is_from_webapp=v1

Meg akarta mutatni az exének

Sarah elárulta, hogy még egy gyönyörű esküvői ruhát is vásárolt és egy profi fotóst is fizetett, mindezt azért, hogy meggyőzze volt férjét a valódiságról. Több képet is megosztott a „nagy napjáról”, amiken látszik, hogy új férjével és a koszorúslányával pózol egy lenyűgöző esküvői helyszínen.

Mindezt TikTokon mesélte el, ahol már 120 ezren látták a videót. Többen csodálták azért, hogy mindezt kitalálta és véghez vitte, még mások azt kérdezték, hogy jelentkezett-e utána az exe. Sarah elmondta, hogy SMS-t küldött neki utána, és meg is osztotta az üzenetváltást.

Sikerült az exét kiborítania, aki mindebből azt a következtetést vonta le, hogy megcsalta őt, amíg együtt voltak, mert ilyen gyorsan senki sem jut el a házasságig.

https://www.tiktok.com/@sarahvilard/video/6962926485145537798?%2F=&is_copy_url=1&is_from_webapp=v1

Forrás: Mirror

Megosztom: