forrás: pinterest
Szórakozás

Ex sztárpárok akiknek ma is együtt kéne lenniük

Megosztom:

Volt akinek ő volt az első szerelme.

Ezek a párosok igazán boldogok voltak egymással

A szakítás mindig rossz dolog. Általában az egyik félnek jobban fáj, de mindkét oldalt megviseli a dolog. A sztárvilágban talán meg nehezebb követni a szerelmi szálakat, hisz annyira sokszor váltogatják partnereiket, de azért van pár páros akikről azt gondoljuk nagyon kár volt szakítaniuk, és még ma is boldogok lennének együtt.

Johnny Depp és Winona Ryder

Johnny azt nyilatkozta egyszer, hogy soha nem szeretett még úgy nőt és soha nem is fog, ahogy Winonát szerette. Ismerősei szerint is olyan szerelmes volt mint még előtte sosem és teljesen kivirágzott Ryder társaságában. Az akkor még fiatal színésznő akkoriban kezdett befutni és végül a karriert választotta, de Depp állítólag azóta sem heverte ki azt a szerelmet. Közös tetoválásuk is volt, amiből lett a “Wino forever”. De barátok ma is.

Jennifer Aniston és Brad Pitt

A legendás páros, amit kicsit mindenki sajnált mikor vége lett. Jennifer azóta több pasival is próbálkozott de hosszú távon nem lett belőlük olyan szerelem, mint Braddel. Pitt is elvált azóta Angelina Jolietól, és csak váltogatja a barátnőit. Ők ketten nagyon harmonikus páros voltak.

Vanessa Hudgens és Zac Efron

Tiniszerelem volt az övék, de különböző karakterük ellenére nagyon jó párost alkottak, és nem csak a filmvásznon! Zac is csak keresgél Vanessával való szakításuk óta, Hudgens pedig már a 3. komolya barátjánál tart.

Britney Spears és Justin Timberlake

Szegény Britney, gyakorlatilag mióta Justinnal szakítottak azélete a feje tetejére állt. Karrierje csúcsán volt akkoriban, de utána akárhogy falta a pasikat egyik vágta át a másik után. Sajnos a gyermekvállalás sem a megfelelő partnertől lett neki, de valószínűleg erre már Britney is rájött. Justin azóta boldog házasságban él Jessica Biel-lel, de ők ketten anno tényleg álompárnak számítottak.

Rachel McAdams és Ryan Gosling

A Szerelmünk Lapjai c. film sztárjai a valóságban is egy párt alkottak évekig. Olyan kémia és szerelem sugárzott róluk akkoriban, amit azóta is ritkán láttunk. Rachel és Ryan azóta is barátok egymással, de a szerelem elmúlt, és mindketten boldog kapcsolatban élnek mással.

Megosztom: