Bulvár

Diana hercegnő unokahúga férjhez ment

Megosztom:

Pazar ceremónia volt.

32 év korkülönbség

A néhai Diana családjáról nem sokat tudni, eddig például a rokonai egyáltalán nem kerültek fókuszba. Most azonban lehet ez változik?

Újabb nemesi frigy történt a hétvégén. Kitty Spencer (30) Olaszországban ment hozzá egy pazar ceremónián a 62 éves Michael Lewis-hoz, aki billiós vagyonnal rendelkezik. Az esküvő Rómában volt, és a menyasszony egy Viktória korabeli csipkés stílusú ruhát viselt, amit ki más mint a Dolce & Gabbana tervező csapata álmodott meg. A páros 2018-ban találkozott egymással egy közös baráton keresztül és azóta szakadatlanul együtt vannak. Úgy néz ki, nem számít a 32 éves korkülönbség.

Modellként kereste kenyerét

Kitty egyébként korábban modellkedett a Dolcenak, ezért is volt egyértelmű, hogy ők készítik a ruháját a nagy napra. A férj korábban már volt házas, mégpedig az énekesnő Leona Lewis férje volt, akivel közösen 3 fiuk van. A hírek szerint az új “anyukájukkal” is jól kijönnek a gyerekek. Az esküvő jó hangulatban zajlott, sztárvendégek is akadtak a meghívottak közt, pl Pixie Lott, és az este végén tüzijáték is volt, ahogy egy nemesi esküvőn dukál.

Kitty egyébként Diana öccsének, Charlesnak(akiről szintén nem sokat tudni) a lánya.

Forrás: The Sun

Megosztom: