forrás: pinterest
Bulvár

Dua Lipa az újgenerációs Britney Spears

Megosztom:

Hogyan lett belőle ikon?

Modern popsztár, aki a hátárnyából előnyt kovácsolt

Dua Lipa énekesnő nemrégiben újabb Grammy esőt zsebelt be, és az énekesnőnek van már pár belőlük. Kevesen tudják, hogy eredetileg albán származású, bár már Angliában nőtt fel.

Modern popsztár

Az énekesnő hosszú barna hajával , sötét szemével és vastag szemöldökével, nem épp az a tipikus popideálkép, amit annak idején például állítottak a 90-es évek amerikai szőke popsztárjai. Gondoljunk csak Britney-re vagy Christiná-ra,  Dua nagyon elüt tőlük külsőre. De baj ez? Ő inkább olyan, mint egy modern Pocahontas. Hiszen a 2000-es évek pont arról szólnak, hogy senkit nem lehet beskatulyázni, mindenki egyedi, különc, feltűnő, és kiemelkedő. Dua Lipa kétségtelenül az. Emellett pedig nagyon tehetséges lány. Nem csak előadó, hanem dalszerzőként is tevékenykedik, és bár nem éppen a prűd szó jut eszünkbe a képeiről, azért mindig tudja hol az a bizonyos határ. (Na jó, majdnem mindig:S). Physical c. slágere tuti, hogy a te füledben is cseng és ha valamilyen újdonsággal jön ki, egyszerűen nem lehet kikerülni a csajt!

Sztárok tömkelege rajong érte, dolgozna vele, és sikerült neki az, ami elég keveseknek Euróbából. Teljes mértékig betört az amerikai poppiacra is, ezzel ő lett az újgenerációs sötét hajú, kissé különcebb, Britney Spears. Volt már szőke is, de a rajongók is egyetértettek, hogy ő sötét hajjal az igazi!

Megosztom: