Bulvár

Már-már zavarbaejtő: így kedveskedik Drake-nek az édesanyja

Megosztom:

A megjelenő albuma apropójából írta az üzeneteket.

Drake anyukája igencsak kreatív

Amerikában ma debütál Drake 6. stúdióalbuma a “Certified Lover Boy” és ennek apropójából az énekes-rapper kedves üzeneteket kapott az anyukájától.

Rózsák és levelek?

Nem is akármilyen formában! A mama nagyon kitett magáért, mert gigantikus rózsacsokrokat küldött a fiának olyan alakzatot formázva, ahány nap volt még hátra a lemez megjelenéséig. Így kapott egy 3-ast, 2-est és egy 1-est formázó virágkompozíciót, ezekkel az üzenettekkel.:

“Még 3 nap, már visszaszámolunk, és arra várunk, hogy halljuk a legjobbat. Mindenki izgatott, mert te mindenkinél különb vagy. Még 3 nap kis Pukurúm, nem is lehetnék rád büszkébb! Anya”

A második üzenet így hangzott:

“2 nap múlva jön a “Loverboy” ,mi akkor jutunk a csúcsra, mikor mindenki más lent van. Óriási kaland ez, örökké büszke leszek rád. Szeretlek: anyu.”

És végül:

“Hát végre eljött a nagy nap. A visszaszámlálás végre abbamaradhat. Minden új albumodnál nagyot dobban a szívem, édesanyádnak lenni, nem is lehet többet kérnem. Nehéz út volt, de együtt végigcsináltuk, méltó módon megünnepeljük. Örökké szeretlek.”

És ezt az 1-est és egy szívet formázó rózsakompozíciót küldte neki.:

Az énekes egyébként nagyon boldog mostanság. Újra szerelmes egy Johanna Leia nevű hölgybe és új albumát is rengetegen várják már.

Forrás: Just Jared

Megosztom: