Egyéb

Mit gondolnak a férfiak, hogy mit várnak el a nők vs. mit várnak el a nők valójában egy férfitól?

Megosztom:

Nem a plasztik kell.

Tudd ki vagy és mit akarsz!

A nemek harca. Örök kérdés. A férfiak soha nem fognak belelátni a nők fejébe és vice versa. Örök rejtély, hogy működünk, és a nemünkből adódóan vannak olyan alapvető különbségek a gondolkodásmódunkban is, amit a férfiak sokszor teljesen félreértenek. Tegyük a kezünket a szívünkre, és valljuk be: Mi nők, hajlamosak vagyunk sok mindent túlbonyolítani és néha a legrosszabb forgatókönyv él a fejünkben. A férfiak sokszor tényleg lényegesebben egyszerűbben gondolkodnak, mint hinnénk. Viszont, ami tévhit a részükről, hogy általánosítanak a nőkkel kapcsolatban.

Sokszor azt gondolják többet kell mutatniuk, mint a valóság, és ha nem felelnek meg annak az irreális, filmekből vett pasiideálnak, akkor nekünk nem is tetszenek. Ez hülyeség. Egy pasi nem csak a külsejétől lesz jó pasi, hanem attól, ahogyan bánik a nővel és a világgal. Persze az ápoltság az alap! És a kémiának is be kell indulni, ez pedig meghatározhatatlan kivel van meg, és kivel nincs.

A plasztikok kora lejárt?

Igen, vannak nők, akiket valóban a márkás cuccok, drága utazások, elegáns éttermek, féltékenységi drámák, kisajátítás, szilikonmellek, kirakatemberek, és póthaj tesz boldoggá, de nem szabadna azt hinni, hogy minden nő ilyen. Az a probléma, ha egy férfinak volt már rossz tapasztalata egy ilyen nővel, akkor hajlamos azt hinni, hogy minden nő ilyen. Mint ahogy nekünk sem az a lényeges, hogy gazdag legyél, Ferrarid legyen (az amúgy sem egy családi autó), kigyúrt tested, egyenfrizurád, márkás órád legyen. Ha illenek hozzád ezek a dolgok, és te dolgoztál meg értük, tök rendben van, légy rájuk büszke nyugodtan, de soha ne kérkedj, mert nem ezek alapján vagy jó ember (pasi) vagy rossz. Persze ha egy szelet pizzára nem tudsz minket meghívni, olyannyira nem tudsz gazdálkodni a pénzzel, az már totál kiábrándító. De ha egy regényt kell a kezedbe venni és nem jössz zavarba az olvasástól, az nagyon szexi. Viszont valójában nem is ezek a lényeges dolgok, amiket keresünk egy férfiban.

Mit keresünk akkor?

Ha tiszteled a nőket, megadod nekünk a teret, nem korlátozol, szeretsz, kedves vagy a világgal, őszinte vagy, megbízol bennünk, minőségi időt töltesz velünk, megnevettetsz, értelmes beszélgetéseket lehet veled folytatni, néha érezteted, hogy mennyire csodálatosnak találsz minket, és esetenként besegítesz nekünk akár házimunkában, akár bármi másban, és mindezek mellett van önálló életed, nem csak úgy lézengsz a világban, rendelkezel önálló egzisztenciával, és hiszel az őszinte emberi értékekben, és szereted magad, akkor olyan hálát és szeretet fogsz kapni tőlünk, amit nem is gondolnál. És hidd el azt is megkapod amire te vágysz. Mert ez oda-vissza működik. Mi nem várjuk el, hogy a “miénk” legyél. Hiszen egy ember nem lehet senki tulajdona. Mi nem akarunk megváltoztatni se. Nem követelőzünk és nem támasztunk irreális elvárásokat feléd. De ha szükségünk van a hangodra, ne tűnj el; ha szükségünk van elveszni az ölelésedben, ne bújj el; és ha szükség van arra, hogy hallgassuk egymás szívverését a csendben, akkor olvadj velünk össze és élvezd te is a meghitt pillanatot és engedd, hogy megélhessük a nőiséget és a békét melletted.

Megosztom: