forrás: pinterest
Bulvár

Sztárok, akiket kitiltottak Amerika kedvenc talk-showjából

Megosztom:

Nem kívánatos vendégek.

Kiverték a biztosítékot

A Saturday Night Live legendás tv-showjában, már Hollywood apraja-nagyja megfordult. Akit ebbe a műsorba nem hívnak meg, az nem is számít igazi sztárnak a tengerentúlon. Ez az a beszélgetős műsor ahol rengeteg szkeccsjelenet előfordul, a sztárok gyakran műsorvezető szerepben is tetszelegnek és minden is megtörténhet. Éppen ezért érdekes, hogy vannak olyan hírességek, akiket viszont azért nem hívnak ebbe a műsorba, mert gyakorlatilag ki lettek onnan tiltva. De kik ők? És mi lehet az ok?

Adrien Brody

A színész 2003-ban úgy döntött, hogy improvizál és eltért az előírt forgatókönyvtől. Mikor felkonferálta a raggae énekest Sean Pault, átváltott jamaicai akcentusra és ez nem tetszett a műsor készítőinek, aztán többet nem hívták.

Sinead O’ Connor

1992-ben az énekesnő a műsorbeli fellépésén, kettétépett egy fényképet II. János Pál pápáról, miközben Bob Marley-tól a War c. dalt adta elő.

Frank Zappa

A 70-es évek legendás zenésze azért lett nemkívánatos vendég, mert állítólag lenézően beszélt a közönséggel, kizárólag kártyákról olvasta fel a szövegét, nem nagyon érdekelte, hogy hol van és kedvetlen és flegma volt az egész adás alatt.

Cypress Hill

A hip-hop banda egyik tagja egy jointra gyújtott rá a műsorban, emiatt azonnal leállították a felvételt, és örökre kitiltották őket az SNL-ből.

Steven Seagal

Az akcióhős arrogáns és lenéző viselkedésével verte ki a biztosítékot. Bunkón beszélt a stáb tagjaival és még a saját embereit is sokszor szidalmazta, lehülyézte, majd másnap szívességeket várt el tőlük.

Martin Lawrence

A színész 1994-ben volt a show vendége és azért került feketelistára, mert a készítők szerint gúnyt űzött a női higiéniából, mikor azzal viccelődött, hogy több női ismerőse nem fürdik rendszeresen.

Forrás: Just Jared

Megosztom: