forrás: Pinterest
Szórakozás

Will Smith felesége intim titkokat osztott meg

Megosztom:

Ma is nehezen beszél a szexről?

Különleges kerekasztal beszélgetés

A szexről nem is olyan könnyű beszélni. A sztároknak sem. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a tény, hogy létezik egy beszélgetős műsor, ahol akár a szexualitással kapcsolatos témákról is beszélgetnek a műsor házigazdái a vendégeikkel. A Red Table Talk című műsor a Facebook Watchon fut 2018 óta. A talk-show sajátossága, hogy a három házigazda egy anya, lánya, unokája trió, ugyanis Jada Pinkett Smith (50), Willow Smith és Jada édesanyja, Adrienne Banfield Norris a műsorvezetők. Gwyneth Paltrow egy frissebb adásban volt meghívott vendég, ahol Gwyneth elárulta, hogy a lánya már túl van a nagy felvilágosító beszéden, és az iskolában szuper előadást tartottak nekik, téma volt a női orgazmus is és a pornófilmek hatása a nőkre. Will Smith felesége pedig azt árulta el, hogy 24 év házasság után azért nem olyan könnyű a jó szexet fenntartani.

Jada nyíltan beszélt arról, hogy kezdetben egy friss párnál sok lehet a félreértés a szexet illetően és nyíltan tanácsos kommunikálni erről is, mert férjénél és nála is probléma volt ez, mikor összejöttek.

“Elvárod, hogy a másik érezzen téged, de ez nincs így magától. Beszélni kell dolgokról és idővel egyre jobb lesz minden.”

Jada és Will 1997-ben házasodtak össze és 2 közös gyermekük van. Jada pedig azt is elárulja a beszélgetésben, hogy a mai napig néha gátlásos a hálószobai dolgokat illetően.

“Mondd el mire vágysz, mondd el mit akarsz, és nekem is tudnom kéne ugyanezt. Próbálkozom vele, tényleg. Néha kellemetlen de ez így egészséges, ha kimondott. A szexről azért lehet különösen nehéz beszélni, mert mindenkit foglalkoztat, mindenkinek vannak fantáziái és mégis tabuként kezeljük beszélgetéskor.”

Forrás: Just Jared

Megosztom: