Forrás: Pinterest
Bulvár

Henry Cavill átmenne a konkurenciához?

Megosztom:

Nem venné el más szerepét.

Cavill meglepő vágyai

A sármos brit színész a DC univerzumában alakította Supermant, de a pletykák szerint egy színesbőrű Superman fogja őt hamarosan leváltani, az elkövetkező DC filmekben. Így Cavill már el is kezdett agyalni azon, hogy átpártolna a konkurens Marvelhez, már létező szerepet azonban, senkitől nem szívesen venne el.

“Ja, bírnám ha Marvel hőst kéne játszanom. De eddig mindenki olyan szuper volt. Csak új karaktert játszanék el, például Britannia Kapitányt nekem találták ki.”

Henry Cavill számára azonban szimpatikus opciónak tűnik az Amerika Kapitányhoz hasonlatos, Britannia Kapitány megformálása, amire szerinte tökéletes lenne, mert brit és sármos. Ráadásul játszott már szuperhőst. Hát szerintünk is jó lenne a szerepre.

Cavill mellesleg James Bond szerepéért is versenyez, A Vaják új évadában is látható, sőt a Hegylakó új filmváltozatára is őt akarják a producerek. Bónuszként pedig, hamarosan érkezik a Netflixes Enola Holmes 2. része, ahol Millie Bobby Brown bátyjaként újra ékesíti a filmet. Így Henry Cavillból nem lesz hiány.

Forrás: The Hollywood Reporter

Megosztom: