Forrás: Pinterest
Bulvár

Ed Sheeran sokáig azt hitte, hogy meleg

Megosztom:

Gyerekként nem volt biztos magában.

Megkérdőjelezte a szexualitását

Ed Sheeran ma már büszke családapa, és férj. Gyermekkori szerelmét, Cherry Seabornt vette feleségül, 15 hónapja pedig megszületett a kislányuk, Lyra.

Azonban nem volt mindig ennyire biztos a szexualitásában. Meg volt győződve arról, hogy vonzódik a férfiakhoz, mivel élvezte az úgynevezett “nőies” tevékenységeket, például a musicaleket és a popzenét. A holland Man, Man, Man podcastben így nyilatkozott: “Határozott van egy női oldalam, olyannyira, hogy amikor gyerek voltam, azt hittem, hogy egy kicsit meleg vagyok.”

Majd hozzátette:

“Szeretem a zenés színházat, szeretem a popzenét, szeretem Britney Spearst. A férfias oldalam valószínűleg kifullad a sörözésben és a futballban. Nem vagyok autós srác. Szeretem a szép kocsikat, de nem vagyok autós.”

Ez volt az első alkalom, hogy Sheeran arról beszélt, hogy korábban megkérdőjelezte a szexualitását. Megmutatta ezzel, hogy mennyire mérgező hatással lehetnek egy gyerekre a társadalmi normák, az olyanok, mint, hogy Britney Spearsért csak a lányok vagy a melegek rajonghatnak.

Forrás: Metro

Megosztom: