Forrás: Pinterest
Bulvár

Nem mindenki örül Rebel Wilson fogyásának

Megosztom:

Ellenezték a fogyást.

Miben változott meg a színésznő?

A duci színésznő általában életvidám és bevállalós szerepeket alakított a filmvásznon, aki mindig vicces helyzetekbe keveredik és dundi alkatánál fogva olyan szerethető karakter. Nincs is ezzel semmi gond, de Rebel Wilson már 41 éves és amikor konzultált nőgyógyászával az anyaságról, azt a tanácsot kapta, hogy a jövendőbeli gyerek és a saját érdekében is jót tenne, ha leadna pár kilót.

Rebel meg is fogadta a tanácsot és majdnem 30 kg-tól megszabadult azóta. Egészségesebb életmódjának és karcsúbb alakjának azonban nem mindenki örül. A színésznő managere eléggé kiakadt. Nem értették miért akar lefogyni, hiszen pont a kövér és vicces karakterek hozták meg neki a sztárságot és a milliókat. Féltek, hogy soványabb sziluettel oda a varázs de a színésznő vállalja a kockázatot.

“Ez volt életem legjobb döntése. Vágyom az anyaságra, és nem akarok örökké kövér vicces nőket játszani. Hihetetlen, hogy a fogyás óta a környezetem is mennyire máshogy áll hozzám, sosem hittem volna, hogy ilyen tényleg van.”

Forrás: MSN

Megosztom: