Forrás: Pinterest
Bulvár

Károly és Harry újraépítené az apa-fiú kapcsolatot?

Megosztom:

Nincsenek jó viszonyban.

Beszélnek egymással?

Károly és Harry herceg majdnem 8 hónapja nincsenek beszélő viszonyban egymással. Így nem állítható, hogy rózsás lenne köztük az apa-fia kapcsolat, de most a jég megtörni látszik! Legalábbis ezt pletykálják.

Apa és fia utoljára áprilisban találkoztak személyesen, Károly apjának, Fülöp hercegnek a temetésén, és Harry és Meghan 2020-as külföldre költözése óta nem is tértek vissza Angliába. Nincsenek jó viszonyban, nagyon ritkán beszélnek csak egymással- írja a Page Six. Károly azóta haragudott meg fiára különösen, mióta Markle-lel úgy döntöttek, elfutnak a királyi család elől és gyerekeikkel független életet élnek az USA-ban. Károly rossz nyelvek szerint az unokái bbőrszínét is kifogasolta, de ezt azóta sem cáfolta meg. Az Oprah Winfrey interjú sem segített a dolgokon, ahol Harry és felesége nem túl kedvesen beszéltek a királyi családról.

Károly még nem találkozott legkisebb unokájával Lilibettel, személyesen sohasem. Harry azonban újra felvette a kapcsolatot apjával és néha beszélnek, bár kapcsolatuk továbbra sem felhőtlen. Az idei karácsonyt sem hajlandó közösen tölteni a család, úgyhogy Károly továbbra is neheztel kisebbik fiára. Jövőre azonban nagyszabású ünnepséget terveznek rendezni Erzsébet uralkodásának évfordulójából és egyben a 95.születésnapja alkalmából, ahova várják Harry-t és családját.

Forrás: Page Six

Megosztom: