Forrás: Pinterest
Bulvár

Tom Holland legendás szerepet kapott

Megosztom:

Táncos oldalát kell megmutatnia.

A színészt új oldaláról ismerhetjük meg

Miközben Tom Holland a Pókember: Nincs hazaút c. legújabb filmjét promóztatja szerelmével Zendayával és a többi színésszel, addig megkapta újabb nagy szerepét, amivel valóban bizonyíthatja színészi sokoldalúságát. A kölyökképű színész fogja alakítani a legendás táncművészt, Fred Astaire-t, a készülő életrajzi filmjében.

Az Astaire film szintén a Sony irányítása alatt készül majd és Holland épp a fürdőkádban ült, amikor megtudta, hogy őt válaszották a szerepre. Amy Pascal ragaszkodott Tomhoz, mert szerinte kevés színész van, aki annyira sokféle szerepet eltudna játszani, mint Holland, illetve nem ismer nála szorgalmasabb embert-mondta el a GQ magazin interjújában.

Táncolt már korábban is

Egyelőre furcsa elképzelnünk a srácot ebben a komoly szerepben, de ha abból indulunk ki, hogy milyen hitelesen alakította a gyilkost is a Devil all the time c. filmben, és milyen jó Rihanna volt a lipsync battle műsorában, akkor ez a zenés-táncos szerep sem fog neki problémát okozni! Nézzétek ezt a produkciót! 🙂 Lehet Zendaya itt szeretett bele?

Forrás: The Hollywood Reporter

Megosztom: