Forrás: Pinterest
Bulvár

Ezért ivott Ben Affleck előző házasságában

Megosztom:

Vallott a múltról.

Csapdában érezte magát

A színész őszintén vallott Jennifer Garnerrel közös házasságuk menthetetlenségéről és arról, hogy mennyire boldogtalannak érezte magát akkoriban.

Affleck saját bevallása szerint azért kezdett inni, mert nem érezte jól magát abban a kapcsolatban, de a gyerekek miatt nem mutathatta ezt ki és nem mehetett csak úgy el otthonról. Exétől Jennifer Garnertől, 3 közös gyerekük született, akik már nagyobbak azóta. Affleck és Garner mindent megpróbáltak, hogy megmentsék kapcsolatukat, de semmi nem működött. Ben nem akarta, hogy gyerekei úgy nőjenek fel, hogy azt lássák, hogy apjuk iszik, és Jenniferrel közösen megbeszélték, hogy nem akarják, hogy az ő romokban heverő házasságukat lássák példának, ahhoz, hogy milyen egy jó párkapcsolat, ezért döntöttek a válás mellett 2015-ben.

“Jennifer nagyon jó ember és nagyon tisztelem őt. De nem tudtam már vele házasságban élni. Ha nem váltunk volna el, valószínűleg még mindig innék. “

Ben azóta ismét boldog egy másik Jennifer (Lopez) oldalán, és már az italt is letette. Garnerrel pedig baráti kapcsolatot ápolnak és rendszeresen találkozik a gyerekeivel is.

Forrás: Just Jared

Megosztom: