Forrás: Pinterest
Színes

Neki van a világ legnagyobb HP gyűjteménye

Megosztom:

Óriási gyűjtő.

Szimbolikus jelentősége van minden tárgyának

Harry Potter rajongónak lenni különböző szinteken lehet…Tracey-Nicol Lewis azonban mindenkin túltesz. Hivatalosan is ő rendelkezik a világ legnagyobb számú HP relikviáival.

Az ír nő 47 éves és különleges gyűjteményével már a Guinness Rekordok Könyvébe is bekerült már. Nicol hivatalosan 6300 tárggyal rendelkezik, ami a Harry Potter univerzumhoz vagy a varázslóvilághoz köthető.

A nő házában 3 szobát csak ezek az ereklyék foglalnak el. Vannak neki HP legói, sakkja, 47 varázspálcája, legalább 127 varázsfigurája és végtelen mása is. A nő elmondása szerint azért szereti ennyire megszállottan a szériát, mert a Harry Potter és a Tűz Serlege c. könyv volt az utolsó ajándék amit a volt férjétől kapott, aki később elhunyt. Így szimbolikus lett neki a HP világa.

Második férjéhez is elég speciális körülmények közt ment hozzá. Egy Harry Potter tematikájú esküvőt tartottak és a menyasszonyi ruhája is arany és piros színű volt, amik a Griffendél ház alapszínei.

Nicol új férje nem akkora HP fan mint a nő, de büszke felesége gyűjteményére és ő javasolta azt is, hogy próbálon meg nevezni a Rekordok Könyvébe.

Forrás: Foxnews

Megosztom: