Forrás: Pinterest
Színes

Sírva kért bocsánatot az öltáncos rendőr

Megosztom:

Ki látta a táncot?

Mindenki elítéli őt

Biztosan hallottatok már az esetről, miszerint egy céges karácsonyi buli olyan “jól sikerült” a rendőrőknél, hogy az est fénypontja az volt, amikor egy ifjú és csinos rendőrtanonc lány beleült a felettese ölébe és olyan öltáncot lejtett neki egy miniszoknyában, amit a képzett sztriptíztáncosok is megirigyeltek volna. A férfi persze nem ellenkezett és eszébe se jutott azokban a percekben, hogy nős. A videót itt láthatjátok.

Sajnálja

Ahogy az lenni szokott a felvétel a neten landolt, és óriási botrány lett belőle. Az amerikai rendőrtanonc lányt Verát, jelenleg felfüggesztették, Nick McGarry hadnagyot pedig majdnem kidobta a felesége. A videó azóta körbejárta a netet, Verát megkövezik, de mi nem mennénk el szó nélkül a férfi ártatlansága mellett sem. A lány azóta már nagyon bánja a dolgot, állítása szerint nem tudta, hogy a hadnagy házas, és még egy videóban is bocsánatot kért és a feleség megbocsájtásáért esedezik.

Az általános közvélemény szerint nincs bocsánat, és mindkettőjüket azonnal ki kéne rúgni, mert semmilyen körülmények között nem illendő dolog, beleülni a főnökünk ölébe, még akkor sem ha karácsonyi parti van. Egyetértünk.

Forrás: Player

Megosztom: