Forrás: Pinterest
Szórakozás

Hayden Christensen az Ahsoka sorozatban is feltűnik

Megosztom:

Jó hír a rajongóknak!

Hayden Christensen újabb esélyt kap

A színész ismét Anakin Skywalker, azaz Darth Vader bőrébe bújhat az Ahsokában, a Lucasfilm és a Disney+ legújabb Star Wars élőszereplős sorozatában, erősítette meg több forrás is a The Hollywood Reporternek.

Az már korábban kiderült, hogy Christensen újra eljátszhatja az ikonikus szerepét az Obi-Wan sorozatban. A rajongók kedvenc karakterét, Ahsoka Tanót pedig Rosario Dawson alakítja majd, aki a Star Wars animációs sorozatokban tűnt fel először, majd a The Mandalorian második évadában debütált élőszereplőként. Most saját sorozatot is kap, amiben visszatér régi mestere Anakin Skywalker, vagyis Darth Vader.

A cselekmény részleteiről semmit se tudunk, Dave Filoni írja a sorozatot, és Jon Favreau pedig a producere lesz. Nem világos, hogy Vader hogyan fog szerepelni az Ahsokában, ami a Mandalorianhez hasonlóan öt évvel a Jedi visszatér eseményei, tehát a sith nagyúr halála után játszódik.

Akadnak olyanok, akik visszaemlékezésre tippelnek, még mások úgy gondolják, hogy az Erő segítségével fog megjelenni Christensen. Pontosan azt sem tudjuk, hogy Anakinként vagy Vaderként láthatjuk majd viszont.

Forrás: The Hollywood Reporter

Megosztom: