forrás: pinterest
Bulvár

Éveket is letagadhatnának ezek a sztárok

Megosztom:

Hírességek, akikről nem találnád ki hány évesek igaziból!

Téged is megtévesztettek?

Vannak sztárok akik babaarcuknak vagy fiatalos vonásaiknak köszönhetően egyszerűen nem öregszenek. Hiába telnek az évek, rajtuk nem látszik, és még ma is tiniknek néznek ki, és a színészek esetében valóban sokszor még gimnazistákat játszanak, pedig a valódi életkoruk már jócskán túlmutat a gimis koron.

Ariana Grande

Az aranytorkú énekesnő nagyon fiatalnak néz ki, és lehet ez a magasan hordott lófarkai miatta van így vagy sem, de nem mondanánk többet úgy 24-nél rá. Pedig valójában már 27 éves.

Selena Gomez

A Disney egykori sztárja egyszerűen nem öregszik. Selena arcvonásai még most is nagyon fiatalnak néznek ki, de ő már közelebb van a 30-hoz, hiszen 28 éves.

Alexis Bledel

A Szívek szállodája c. sorozat egykori tinisztárja még most is simán játszhatná Rory Gilmore karakterét. De a színésznő a valódi életben már 39 éves!

Eva Mendes

Ryan Gosling felesége nagyon jó géneket örökölt és a színésznő még mindig gyönyörű. Eván sem látszik, hogy közel jár az 50-hez, mert 46 éves.

Andrew Garfield

A Pókember filmek sztárja Pókemberként egy gimis srácot alakított, és mi simán elhittük. Holott, a színész már 37 éves.

Vera Wang

Most kapaszkodj! A híres divattervezőnő valódi korától mi teljesen ledöbbentünk. Ázsiai vonalai miatt eleve nehezen megítélhető a kora, de azt soha nem gondoltuk volna, hogy ő már 71 éves!

Pharrel Williams

Az örökifjú rapper-énekes, valóban örökifjú. Pont úgy néz ki, mint a 20-as éveiben, és soha nem találnád ki róla, hogy már 47.

Forrás: Elle.

Megosztom: