Bulvár

Ezek Jason Momoa gondolatai arról, hogy a gyerekei is színészek akarnak lenni

Megosztom:

A színész jól bírja a strapát, de a gyerekeit félti.

Momoa retteg

Jason Momoa mostanában jó szériát él, filmjei is sikeresek, és magánéletében is kiegyensúlyozott családi életet tud élni. Aquamanként hamarosan újra beköszön a mozikba, és a színész szakma a vérében van, márcsak azért is, mert a felmenői között is voltak művészek. Mindez azonban azt is jelenti, hogy örülne ha a gyerekei is színészettel foglalkoznának?

Nem feltétlen.:) A sármos színész ugyanis azt nyilatkozta az Entertainment Tonight interjújában, hogy nem nagyon repes az örömtől amiatt, hogy az egyik gyereke máris bejelentette, hogy ő is színész akar lenni. Momoának 2 gyereke van, egy fiú és egy lány, mindkettő Lisa Bonettől, aki Lenny Kravitz exfelesége. Hogy a fia vagy a lánya szeretne színész lenni, nem mondta, de természetesen ha tényleg a nyomdokaiba szeretne lépni, támogatja őt.

Kemény ipar

A 42 éves Momoa tudja mit jelent színésznek lenni Hollywodban, tudja milyen kemény munkával jár, sok lemondással, idővel, és visszautasítással, amíg egy jó szerep talál meg jókor, jó helyen. Ő jól bírja a strapát és az érzelmi hullámvasutat ami ezzel a szakmával jár, de a gyerekeit félti ettől.

“Imádok történeteket mesélni, szeretem a teátrális dolgokat, szeretek rendezni és érdekel a filmkészítés világa, de azt szeretném ha a gyerekeim más irányba mennének el.” -nyilatkozta Momoa.

Forrás: Just Jared

Megosztom: