forrás: pinterest
Színes

Óriási rendőrségi akcióval fülelték le a világ egyik legnagyobb pedofil oldalát

Megosztom:

Nagy fogás a pedofilok ellen.

Sikeres rendőrségi intézkedések

A “sötét net” azokat a fekete weboldalakat gyűjti össze, amiket a hagyományos keresők nem dobnak ki, és főleg erőszakos, szexuális témákkal kapcsolatos oldalakat gyűjt magába. Ezeket az illegális tartalmakat, sajnos nehéz leleplezni, rengeteget próbálnak már évek óta elkapni a rendőrök. Most viszont egy nemzetközi rendőrakció sikerrel járt, és elkapta a világ egyik legnagyobb feketén működő, gyerekek szexuális bántalmazását hirdető weboldalának üzemeltetőit-olvasható a BBC-n.

Főként németek voltak a bűnösök

A 3 középkorú férfit Németországban tartóztatták le, és egyet Paraguay-ban tartanak fogva. Az oldaluk Boystown néven futott és több, mint 400 000 felhasználójuk volt regisztrálva. 🙁 Azóta már le is törölték a netről a rendőrök az oldalt. Az Europol azt nyilatkozta, hogy más sötét oldalakat is lelepleztek és azokat is sikeresen eltüntették a rendőri akció keretein belül. Az akcióba bekapcsolódtak holland, svéd, ausztrál és amerikai hatóságok is.

A pedofília, a szexuális kereskedelem, a prostitúciós sajnos még ma is virágzik, és ezeket az oldalakat rendületlenül keresi a rendőrség, hogy a tulajdonosait jogosan a rács mögé juttassa.

Megosztom: