Élet

Nők magyarázzák el, milyen érzés nekik a szex és az orgazmus

Megosztom:

Bár mindenki egyedi, így éreznek a nők

A női orgazmus még mindig misztikumnak számít. Most néhányan úgy döntöttek, hogy elmesélik, hogy ők hogyan élik meg, és mit éreznek.

Mit az áram

“A megfelelő emberrel, és amikor nagyon be vagyok indulva, a szex olyan érzés, mintha az áram megérintené a testemet. Érzem a szívverésemet. Libabőrös leszek, és bizsereg a gerincem. Másrészről a szex kínos és fájdalmas lehet, ha nem vagyok felizgulva vagy nem vagyok nedves… “

— Isabelle, 31

Elméletben szórakoztatóbb

“A szex sérülékeny, véletlenszerű élmény. Az utóbbi időben nehezen tudok érdeklődni és teljesen elengedni magam. Határozottan szórakoztatóbbnak találom a szexet elméletben, mint a gyakorlatban.”

— Ellen, 29

Mintha csiklandoznának

“Olyan érzés, mintha csiklandoznának, de jobb, és nem akarod, hogy abbahagyják.”

— Lovisa, 27

Mintha a természet erői összegyűltek volna bennem

“A testem sokféle orgazmust tapasztalt, az apró fizikai megkönnyebbüléstől a földrengető csúcspontokig. Ez utóbbival mintha a természet erői összegyűltek volna bennem – földrengés, majd szökőár érzése. Általában az típusú a >>Nagy O<<, amikor stimulálja a csiklóm, és az ujjaival hatol belém. Időnként hasonló erősségű orgazmusom lehet orális szexen keresztül, hüvelyi behatolással keverve. Ez a tiszta boldogság!”

— Lola, 31

Mint a legjobb fajta zűrzavar

“Őszintén szólva az orgazmus a legjobb fajta zavartságnak tűnik. Általában utálom az ismeretlent és a váratlant, de amikor a testem nem mindig tudja, mit tegyen vagy hogyan reagáljon, mert mindent átérez – a bizonytalanságban nagyon nagy öröm lakozik. Megcsap, megráz.”

— Brandi, 30

Lebegés

“Kétségtelen, hogy a legjobb orgazmusok a behatolás és a csikló stimuláció voltak vibrátorral. A párom megajándékozott eggyel, és ez nagyon megváltoztatta a játékot. Ha mindkettő történik egyszerre, melegem lesz és teljesnek érzem magam, mintha a levegőben lebegnék. Orgazmuskor a fejem tetejétől a bokámig érzem. A gyomrom megfeszül, majd elenged, és néha megremeg a lábam.”

— Starleisha, 40

Tüsszentés

“Általában vibrátort használok, amikor az orgazmus küszöbén vagyok, van egy pillanat, amikor a testem elzsibbad, majd tiszta extázisba kerül. Majdnem olyan, mintha a testem sokkba kerülne. Nagyon elszomorodom, aztán boldog vagyok, ami szó szerint csak 10 másodpercig tart, de intenzív… Korábban már megpróbáltam leírni, de nem tudtam. Most, ha le kellene írnom, azt mondanám, hogy ez az a milliszekundum, mielőtt tüsszentenél. “

— Chi, 28

Forrás: Mindbodygreen

Megosztom: