forrás: pinterest
Színes

Nagyon durva meglepetés várta a hangosan szexelő párt

Megosztom:

Erre ők sem számítottak.

A panellakás szépségei

A panelban lakásnak megvannak a maga szépségei. Mint ahogy a hátrányai is. Érdemes nem elfelejtkezni a tényről, hogy a falak igen vékonyak és a szomszédok is elég közel vannak, minden oldalról. Nehogy úgy járjunk, mint ez a pár.

Ugyanis egy angol pár valószínűleg elfelejtkezhetett arról, hogy lehetnek szomszédaik is, mert az igencsak hangos szexuális életük kiverte a biztosítékot a házban lakóknál. Eléggé meglepődhettek mikor arra mentek haza, hogy egy papír van az ajtójukra ragasztva, ahhoz pedig egy pendrive-ot is mellékeltek! Mit gondoltok, mi lehetett a pendrive-on?

Forrás: The Sun

Konkrét üzenet

Ahogy valószínűleg ti sem, a pár sem gondolta volna legmerészebb álmaikban sem, de a szomszédok bizony felvették ahogy szexel a pár és a hangfelvételt mellékelték nekik… A papíron pedig részletes ábra volt arra vonatkozóan, hogyan terjed a hang, illetve leírták, hogy nagyon örülnek a lakók, hogy boldog szexuális élete van az ominózus párnak, de ha lehet egy kicsit halkabban csinálják, mert gyerekek is laknak a házban és öregek is.

A párnak írt üzenet felkerült a Redditre is, ahol nem kaptak köszönetet a hangos szexért. Sőt, különböző javaslatokat is írtak a lakóknak, ha a pár még egyszer zavaróan hangosan szexel. Az egyik kommentelő azt írta, hogy a lakók beszéljék meg egymás közt ilyenkor, hogy egyszerre kezdik el az Bob, az építőmester nevű mese zenéjét játszani, vagy találjanak ki valamilyen egyezményes jelet a pár felé, de ha semmi nem válik be, hívják ki a rendőrséget.

Forrás: The Sun

Megosztom: