Bulvár

Van élet a megcsalás után: Ez lesz a színésznő nagy visszatérése!

Megosztom:

Rá sem lehet ismerni!

Több, mint egy év hallgatás után visszatért

Ha azt mondom Lily James, valószínűleg beugrik a Hamupipőke élőszereplős változata, a Baby Driver film , a Mamma Mia 2, és pár kisebb költségvetésű angol thriller, mint például a Rebecca. Egy bájos, szép arcú, kifejezetten természetes szépségű angol színésznőről van szó, aki általában ártatlan naivákat formál meg de miután közel 2 éve kiderült, hogy megcsalta a párját egy rendezővel, szinte teljesen eltűnt a nyilvánosság szeme elől és közösségi oldalára sem posztolt semmit. Egészen eddig.

A kétkedőket is meggyőzi

Tegyük félre a magánéleti dolgokat, biztosak vagyunk benne, hogy mindenki pálcát tört már felette, de valljuk be mi sem vagyunk szentek. Lily egy nagyszerű színésznő aki továbbra is kedvelünk, és azt, hogy valóban képes mindenkit meglepni, több mint egy éves hallgatás után, mi sem bizonyítja jobban, minthogy kijöttek az első promofotók a készülő sorozatról amiben nem mást, mint Pamela Andersont fogja alakítani! Pamela botrányos szerelmét Tommy Lee-t , pedig Sebastian Stan játssza majd.

A képeken Lily gyakorlatilag felismerhetetlen és a megszólalásig hasonlít a szőke kebelcsodára. A pár annak idején 4 nap után összeházasodott majd csináltak egy szexvideót amit egy villanyszerelő ellopott tőlük majd feltette a netre. Ez volt az első celeb szexvideó botrány. A sorozat is erről fog szólni, és hisszük, hogy Lily ezzel elfeledteti a múltbeli botlását és a színészi tehetségére fog mindenki koncentrálni ismét. Az első visszajelzések szerint még azok is akik eredetileg Margot Robbiet akarták látni a szerepben, teljesen megdöbbentek a hasonlóságon és most már örülnek Lilynek.

Megosztom: