Bulvár

Hol tartják a sztárok a díjaikat?

Megosztom:

Jó érzés díjakat kapni, de vajon hol tartják őket később?

Persze, óriási elismerés lehet átvenni egy Oscart vagy egy Golden Globe-ot, de miután megtette az ember, már nem sok haszna van. Igazából csak egy nehezék, aminek nem egyszerű megtalálni a megfelelő helyet a lakásban. De ha meg is van, akkor is csak áll és porosodik. Hogyan oldják meg ezt a kérdést a sztárok?

Egyes hírességek úgy ítélik meg, hogy díjak megtartása az alázat jele. Mások a szüleiknek adták a hálájuk jeléül. És valójában vannak néhányan, akik nem igazán tudják, hová is tették a szobrocskákat. 

John Legend és Chrissy Teigen

Az otthonukban a Yamaha zongora mögött található polcon sorakoznak Grammy, Tony, Oscar, Golden Globe és Emmy-díjak. A polc már annyira tele van, hogy lassan új helyet kell kialakítani nekik a lakásban.

Reese Witherspoon

Még 2005-ben a legjobb színésznő Oscar-díját ékszerré vagy mutatós ajtó kopogtatóvá akarta alakíttatni, de “egyik lehetőség sem volt túl praktikus” – ismerte el a People. – “Csak a nappalimban tartom.”

Dustin Hoffman

Igazán szerény ember, pedig két Oscar-díja is van, de az InStyle-nak elárulta, hogy eleinte nem akarta kipakolni őket a lakásában. De mára már helyet kaptak a Golden Globe-ok mellett.

Jennifer Hudson

Tilos a tapi! “Ahonnan jövök, ott senki sem látott még Oscart” – mondta az InStyle-nak – “Tehát hagytam, hogy az emberek fényképezkedjenek vele – de nem engedem, hogy megérintsék. Sajnálom, az Oscart nem szabad megérinteni! Ez a legnagyobb megtiszteltetés, és meg kell védenem.” 

Kevin Costner

Annyira féltette a díjait, hogy sokáig a fehérneműs fiókban tartotta őket, de mára már a vetítőszobájában állnak, amit “tökéletes helyszínnek” nevezett.

Cardi B

Cardi B azok közé tartozik, akik a szüleikre bízták a díjak védelmét.  “Minden díj különleges a számomra” – osztotta meg. “Éppen ezért mind a 142 azonnal az anyám házába ment.”

Néhányan érdekes helyeket találtak a díjaknak. Szerinted melyik a legjobb megoldás?

Megosztom: