Szórakozás

Mads Mikkelsen megszólalt Grindelwald szerepével kapcsolatban

Megosztom:

Új megközelítést keres?

Johnny Depp helyett Mads Mikkelsen

A Legendás állatok és megfigyelésük következő részének forgatás a legnagyobb jóindulattal sem ment zökkenőmentesen. De talán az egyik legnagyobb port kavaró változás az volt, amikor a Warner Bros. kirakta Johnny Deppet a produkcióból, és Grindelwald szerepét Mads Mikkelsen vette át.

A változtatás eléggé megosztóra sikerült, sokan felháborodtak és visszakövetelték Johnnyt, még mások üdvözölték a változtatást a színész botrányos válása végett.

Lemásolja Depp karakterét?

Az emberek jelentős részét izgatja azóta, hogy vajon Mikkelsen lemásolja Johnny Depp alakítását, vagy új irányba viszi el Grindelwald karakterét. Most megszólalt a témában maga a színész is:

“Senkit nem érdekelne, ha bemennék oda és megpróbálnák bármit is lemásolni, ez azonnali kreatív öngyilkosság lenne, különösen, hogy olyan mesterien csinálta. Tehát mindenki arra számít, hogy más utat találunk. Emiatt egy hídra van szükségünk aközt, amit Johnny tett és amit én fogok csinálni, ezt a hidat együtt kell megtalálni, legyen szó egy bizonyos kinézetről, hogy ez egy bizonyos hozzáállásról adott helyzetekben, de meg kell csinálnod a sajátod. Minden más nyilvánvalóan csak kreatív ostobaság lenne.”

Mads Mikkelsen szerint tehát, ha megpróbálná lemásolni Johnny Depp-t, az minden érintett számára rosszul alakulna, bár elismeri a munkáját, a saját útját akarja járni.

Forrás: Collider

Megosztom: