forrás: pinterest
Színes

Ezért veszélyes terep a Tinder

Megosztom:

Így jár aki párkapcsolat mellett csajozik.

A nők összefogtak

Állítólag 10/9 alkalommal lebuknak azok akik a társkeresőkön próbálnak ismerkedni, úgy, hogy közben párkapcsolatban vannak. Egy angol srác is jól pórul járt a Tinder nevű társkeresőn. Ugyanis partnerkereső posztja nem éppen azt a reakciót váltotta ki amire ő számított.

Forrás: Romper

Át kellett volna gondolnia

A srác Greg néven regisztrált az oldalra, és bemutatkozó szövegében még azt is közölte, hogy ő amúgy párkapcsolatban él otthon, csak most az éjszaka erejéig keres hálópartnert abba a hotelszobába ahol épp tölti az estét. Ahelyett, hogy könnyűvérű lányok százai írtak volna neki, egy olyan lány írt rá az ajánlat miatt, aki szolidárisan kiállt a női társai mellett és jól megszégyenítette a hűtlen pasit.

Forrás: The Sun

Ugyanis kifotózta Greg bemutatkozó szövegét és megosztotta a város nevét (Limerick) ,és a hotel nevét is ahol épp van a srác, majd feltette a Twitterre. Több, mint 200 000-en látták a posztot azóta és valószínűleg Greg barátnője is köztük volt.

Nem azt kapta amit várt

A pasit elöntötték a nők korholó posztjai és a hűtlenség miatti kiakadásuk, a posztoló lányt pedig tisztelettel és hálával emlegették az összefogó nők. Egyes vélemények szerint azonban hülye lenne a srác a valódi nevén regisztrálni, így lehet, hogy nem is Gregnek hívják. De az üzenet híre nagy valószínűséggel azért eljutott ahhoz akihez kellett, és van egy sanszunk, hogy “Greg” azóta már szingli.

Forrás: The Sun

Megosztom: