Szórakozás

Venom most hős vagy gazember?

Megosztom:

Mit várhatunk a karaktertől a jövőben?

Kiadták a legújabb Venom film első előzetesét. Elég izgalmasnak néz ki, mi már nagyon várjuk, de felveti a kérdést, hogy Venom valaha gonosz lesz-e.

Mert eredetileg az. Emlékeztek még a Tobey Maguire féle Pókemberre? Abban feltűnt például a gonosz Venom, de az animációs sorozatokban és a képregényekben is Peter Parker ellenfeleként láthatjuk többször is.

Miért lett jó a karakter?

Az utóbbi években a Venom a Marvel-univerzumban egyfajta antihőssé vált. Eddie Brock tisztességes ember, az őt megszálló lény pedig úgy tűnik, hogy mostanában a végén mindig jót cselekszik.

Az a kérdés, hogy Eddie vagy az érző szimbiotája-e a gazember. Időnként szembekerültek Peter Parkerrel, és bosszút akartak állni rajta. Egyes magyarázatok szerint Brock-ot erősen befolyásolja szimbiotája ereje és elméje. Vannak olyan esetek, amikor jó emberként ábrázolják, aki tehetetlen a szimbiótával szemben, és az uralma alá hajtja őt.

Venom: Vérontó előzetesében úgy tűnik, mintha jobban kijönnének egymással, mint az első filmben. Látszólag Eddie képes kordában tartani Venom agresszivitását. Bár utóbbinak önálló gondolatai vannak, de egyelőre alárendelt szerepben van. 

Lehet-e valaha gonosz?

Tom Hardy verziója úgy tűnik, hogy messze van attól a gazember Venomtól, amit a Marvel más projektjeiben láthattunk. De előfordulhat még, hogy bár Eddie jó srác, a szimbiota felülkerekedik, és átveszi az uralmat. Ha pedig ez megtörténik, könnyedén csinálhatnak a karakterből gonoszt is.

Fognak-e találkozni Tom Hollanddal?

Ha Tom Hardy Venomja soha nem találkozik Tom Holland Pókemberével, akkor többé-kevésbé lényegtelen, hogy valaha gazember válik-e belőle. Végül is mindenki azért szeretné ezt, hogy összecsaphasson Peter Parker és Eddig Brock.

Voltak pletykák egy Venom vs. Spider-Man filmről, de a Marvel még semmit sem erősített meg, így ha lesz is ilyen, arra még biztosan rengeteget kell várnunk, mert 2022-ig minden premierjüket bejelentették már.

(Ez az utolsó kép fanmade.)

Forrás: Cinema Blend

Megosztom: