Bulvár

Sinéad O’ Connor visszavonul

Megosztom:

Nem hiányzik már neki a színpad.

Nevet is változtatott

A világhírű ír énekesnő pár napja bejelentette a visszavonulását. A fiatalabb generációnak lehet ismeretlenül cseng a neve, de ha valószínűleg azért ők is hallották már az egyik legnagyobb slágerét, a Nothing Compares To Yout.

Extrém külső, különleges belső

Sinéad már 54 éves és időközben a muszlim hitre is áttért és a nevét is megváltoztatta, Shuhada ‘ Davitt-ra. Az énekesnő egész pályafutása alatt aktívan koncertezett és új dalokon is dolgozott. Az egész eddigi életét a színpadon töltötte és aktívan jótékonykodott is, többek közt az AIDS -es betegek mellett is kiállt. Sinéad egyébként biszexuális és már többször kísérelt meg öngyilkosságot, ami miatt orvosi kezelésre szorult egy időben.

O’Connor 2 alkalommal is volt házas, mindkét esetben férfihoz ment hozzá. 2 gyereke született, Jake és Roisin. Az énekesnőnek 10 stúdióalbuma jött ki és számtalan dala volt. Ezt kevesen tudják róla, de filmzenéket is írt, pl a Tehetséges Mr. Ripley-hez vagy a Tomb Raider 2.-höz is.

Az énekesnő védjegye a kopaszsága, de mégis nőies volt és törékeny, be is választották a legszebb emberek közé 1991-ben a People magazin olvasói.

Sinéad egyébként Twitteren közölte a visszavonulását a zenétől, így jövőre jelenik meg az utolsó albuma.

“Ez nem szomorú hír, hanem elképesztően gyönyörű hír. Egy harcos tudja mikor kell visszavonulnia. 40 éves utazás volt ez nekem. Itt az ideje, hogy más álmokat is valóra váltsak.”-írta O ‘Connor.

Forrás: NME

Megosztom: