forrás: pinterest
Bulvár

A színésznő megdöbbentő nyilatkozatot tett

Megosztom:

Elkeserítő adatok.

Ő is érintett

Bár mostanában kevesebbet hallunk róla, de Keira Knightley még mindig aktív, forgat, és közben édesanya szerepben is helyt kell állnia. Az angol színésznővel nemrég interjút készített a Harper’s Bazaar magazin, ahol egy igencsak megdöbbentő mondat is elhagyta a száját.

Keira azt nyilatkozta, hogy nem ismer olyan nőt akit valamilyen módon ne ért volna fizikális vagy verbális bántalmazás.

“A helyzet kib.ottul elkeserítő. Sajnos szó szerint nem ismerek egy olyan nőt sem, akit vagy tettlegesen fizikailag, vagy csak fogdosásással, vagy akár szóban elhangzott ilyen mondatokkal, hogy elvágom a torkodat, vagy arcon foglak vágni, ne ért volna bántalmazás.”

Knightley maga is beismerte, hogy fél egyedül közlekedni és volt már, hogy őt is követték a nyílt utcán, pedig egy másik nővel volt! A színésznő szokott bizonyos előkészületeket tenni arra vonatkozóan ha egyedül kell lennie az utcán, és ez már olyan természetes neki, hogy szinte észre sem veszi.

Az arány folyamatosan nő…

A NATO nőjogi egyesületének felmérése szerint a nők 70%-át bántalmazták már nyilvános helyen valamilyen formában! A 2021-es felmérésen a 18 és 24 év közötti nőknél ez az arány 97%-ra nőtt!

Ez most nem csak a MeToo mozgalomról szól. Nem feltétlen kell fizikai erőszakot elkövetni, ahhoz hogy az már zaklatásnak minősüljön. Sokan még mindig tévedésben élnek, ha egy nő rövidebb ruhát vesz fel, akkor ő ezzel azt kívánja sugallni, hogy felkínálkozik, holott valószínűleg csak szeretett volna aznap csinosan felöltözni és melege van.

Egyébként Keirat az interjú alatt is zaklatták férfiak, ilyen bekiabálásokkal, hogy “Nagyon fiatalnak nézel ki”.

Keira Knightley januárban bejelentette, hogy többet nem vállal olyan meztelen vagy szexjelenetet amit férfi rendez, mert “mindig szembesül a forgatásokon lévő kanos férfiak bámulásával”.

Forrás: CNN

Megosztom:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.