forrás: pinterest
Élet

Honnan tudhatod, hogy Ámor nyila nagy eséllyel eltalált?

Megosztom:

Jelek, hogy te bizony szerelmes vagy.

Férfiakra és nőkre is igaz jeleket szedtünk nektek össze

Habár ma sokkal könnyebb felszínes kapcsolatokba menekülni a valódi érzések elől, senki nem kerülheti el, azt a bizonyos “pillangók vannak a gyomromban” érzést élete során. A szerelembe esésnek számtalan formája lehet, de az elnevezés nem véletlen. Hiszen ilyenkor valóban kicsúszik a lábunk alól a talaj, és csak úgy beleesünk a másikba, elvesztve ezzel az irányítást. De honnan lehet tudni, hogy ez valószínűleg tényleg szerelem?

Elkalandoznak a gondolatok

Ha valaki elrabolta a szívünket, olyannyira bezavarhatnak a bennünk kavargó érzések a megszokott képbe, hogy azon kaphatjuk magunkat, amint időnként elkalandoznak a gondolataink a feladatainkról, és a másik személy jár az eszünkben a legváratlanabb pillanatokban és helyszíneken is.

Nem tudsz aludni

Vagy kevesebbet alszol a megszokottnál, vagy zaklatottabban, de az ágy a tökéletes terep arra, hogy a másik fél járjon legálisan is az eszünkben. Hisz ki ne vágyna arra a biztonságérzésre, amikor a másikhoz hozzábújva alhat el? No meg hát az ágyban nem csak az alvás jár az ember fejében ugyebár…

Nem csak testi vágy

Ha tetszik nekünk valaki, természetes, hogy fizikailag is vonzódunk a másikhoz, szexet is akarunk tőle, de amikor szerelmesek vagyunk, az a vonzódás nem csak a testnek szól. Ugyanúgy vonzódunk a másik gondolataihoz, lelkéhez, minden érdekel minket ami vele kapcsolatos és bármikor látjuk őt, őszintén örülünk.

Érzelmesebbé válsz

Ha azon kapod magad, hogy hiába nem vagy éppen romantikus lelkületű vagy érzelmes alkat (ez mondjuk főleg a férfiakra vonatkozik), ha szerelmesek vagyunk, mégis jobban megérintenek az érzelmes dolgok és akár egy elcsépelt romantikus filmen is képesek vagyunk meghatódni ( de persze a pasik ezt sosem vallanák be). 🙂

Hiányérzet

Ha szerelmesek vagyunk, előfordulhat, hogy megmagyarázhatatlan hiányérzetünk támad. Mi magunk sem jöttünk még rá miért ez az érzés, vagy nem ismerjük be, de ilyenkor könnyen megeshet, hogy a másik fél hiányzik nekünk, hisz a tudatalatti ilyenkor arra vágyik, hogy minél több időt töltsünk a másikkal és együtt éljünk át dolgokat.

Indokolatlan jókedv

Ha semmi különösebb okod nincs rá, de te mégis vidámabban kelsz fel már reggel, és aznap úgy érzed semmi nem törheti le a jókedved, akkor az a dopamin miatt van, ami olyankor (is) termelődik az agyban mikor a szerelmünk tárgya boldogságérezet vált ki belőlünk. Érdekesség, hogy ehhez a fizikai jelenlét nem is szükségeltetik minden esetben, ilyenkor már az is elég az agyunknak a boldogságérzethez, ha a másik emberre gondolunk vagy épp kaptunk tőle egy kedves üzenetet.

Vágyódás

Ha a semmiből azon kapod magad, hogy vágysz arra, hogy ezt vagy azt megmutathasd, megoszthasd, elmesélhesd a másiknak, akkor az azt jelenti, hogy erősen vágysz rá, hogy veled legyen, és elképzeled őt sokféle hétköznapi és nem hétköznapi helyzetben magaddal.

Tervezés

Ha a vágyódáson már túl vagy, akkor kicsit komolyabb szintre léphet a játék, hisz ilyenkor már konkrét terveket szősz. Automatikusan tervezed, hogy megmutatod, bemutatod, megleped bizonyos módokon az illetőt? Gratulálunk, akkor ez is csak egy újabb jel, ami arra utal, hogy te bizony szerelmes vagy, de legalábbis közel jársz ahhoz az érzéshez.

Forrás: elite singles

Megosztom:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.