Szórakozás

Megérkezett a Jurassic World: Világuralom első plakátja és IMAX trailere

Megosztom:

Ilyen lesz a záróepizód.

A T-Rex nyomán

A Jurassic World: Világuralomban már tudjuk, hogy visszatér az 1993-as Jurassic Park három főszereplője, Laura Dern, Sam Neill és Jeff Goldblum is. Bemutatták néhány szerencsés újságírónak az előzetest is, amit a Halálos iramban 9. részének az IMAX-es vetítése előtt fognak majd játszani a nagyközönségnek.

A kedvcsináló egyik fele egy eredettörténet lesz, amiben gyönyörű tájakat láthatunk majd, valamint rengeteg dinoszauruszt. Bemutatják két csúcsragadozó csatáját, amiből nem a T-Rex kerül ki győztesen.

Ezután 65 millió évet ugrunk előre az időben, amikor is egy helikopter üldöz egy elszabadult T-Rexet, ami éppen egy autósmozi felé tart, ahol rengetegen vannak. Újabb váltás jön, és azt láthatjuk, hogy a prehisztorikus titánok máshol okoznak komoly problémát. Úgy tűnik, hogy az egész világ káoszba süllyedt.

Nagyon vártuk már az infókat a filmről

“Egy olyan világot alkottunk, amiben a dinoszauruszok úgy léteznek, mint ma a vadállatok, vagyis hogy ha túlságosan mélyre hatolsz az erdőben, akkor belépsz a területükre, és megsérülhetsz. Nem akartam emberivé tenni őket. Meg akartam tartani őket a természetes valójukban, amik voltak. Mármint tudod, a dinoszauruszok tényleg léteztek” – mondta Colin Trevorrow, rendező.

Majd beszélt a visszatérő színészekről is: “Kizárólag akkor vagyok hajlandó visszahozni a korábbi filmek valamelyik karakterét, ha annak jó oka van. Most először éreztem, hogy van egy olyan történetünk, ami érthetővé teszi a felbukkanásukat.”

Forrás: IGN Amerika

Megosztom:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük