Bulvár

Eric Clapton nem hagyja, hogy diszkriminálják a közönségét

Megosztom:

A zenész nem hajlandó fellépni olyan koncerten, ahol kérik a közönségtől az oltási igazolást.

Vagy mindenki, vagy semmi

A brit gitáros-énekes annyira kiakadt az angol kormány vírusintézkedésein, hogy egyenesen közölte, hogy nem hajlandó olyan feltételekkel koncertezni, ahova csak az mehet be aki be van oltva. Szerinte ez diszkrimináció.

A 76 éves zenész teljesen komolyan gondolja ezt, és így akar kiállni a közönsége mellett. Azok a helyek ahol kötelező felmutatni az oltási igazolványt, nem számíthatnak Clapton koncerte a jövőben. A brit miniszterelnök mostanában hirdette ki, hogy az angol klubokba és szórakozóhelyre is csak oltási igazolással lehet bemenni majd szeptembertől. Erre a inztézkedésre reagált a gitárvirtuóz ilyen hevesen.

Bírálja a kormány intézkedéseit

” A miniszterelnökünk bejelentése után én is szeretnék egy bejelentést tenni. Nem fogok fellépni olyan koncerten ahol diszkriminálva vannak az emberek az oltáshiány miatt. Hacsak valamilyen megoldást nem találnak arra, hogy mindenki részt vehessen a koncertemen, akkor kijelentem, hogy nem lépek fel. “- nyilatkozta Eric Clapton.

A zenész sokat kritizálta a kormányt az intézkedéseik miatt, és azt is elárulta, hogy katasztrofális lett az egészsége a vakcina után.

Forrás: Rolling Stone

Megosztom: