Színes

Mindenkit megölel ez a Corgi

Megosztom:

Elképesztő édes.

Kimutatja a szeretetét

A kutyák nagyon-nagyon aranyosak, az egyik legnagyobb ajándékuk talán az, hogy tudnak feltétel nélkül szeretni. Ez az imádnivaló Corgi pedig egyértelműen a legkedvesebb ebek közé tartozik, hiszen bárkit szívesen megölel.

Wallace megérti, hogy nehéz idők járnak, és tudja, hogyan lehet jobbá tenni a dolgokat – egy nagy meleg öleléssel. Azonnal nyújtja a kis lábait.

Gazdája, Noah Raminick szerint Wallace megölel minden egyes kutyát, akivel a sétája során találkozik. Az egy éves Corgi szeret játszani, és nem enged el egy másik kutyát, anélkül, hogy átölelné.

“Először megölelte barátját, Charlie-t, és elájultunk. Ölelkeztek és csókolóztak. Aztán megtette néhány másik kutyával, akiket jól ismer…” – meséli a gazdija.

Wallace-t egyébként soha nem képezték ki és nem tanították meg ölelni. Erre abszolút saját maga jött rá. Figyelembe véve középső nevét Casanova, nem is meglepő.

Wallace figyelmesen közelíti meg a kutyákat, először csak összeszagol velük, aztán megpróbálkozik az öleléssel, ha nem vevők rá, szépen visszavonul.

Egyéb cuki képek Wallace-ról

Forrás: Woof Woof

Megosztom: