forrás: pinterest
Bulvár

Britney Spears elárulta újabban, miért posztol magáról félmeztelen képeket

Megosztom:

Megbolondult vagy célja van ezzel?

Megéli a nőiességét

Britney….Tudjuk, hogy nem könnyű neked már évek óta, és tisztában vagyunk a helyzeteddel…De biztos, hogy kell ez? Miért kell meztelenkedni neked is? Ráadásul kiteszed ugyanazt a képet egymás után vagy 5ször…Nem nagyon értjük.

Aki követi a popsztár Instagramját, az láthat furcsaságokat Britney képei között, de eddig az őrült táncolásos megvadulások és a spontán divatbemutatók voltak jellemzőek inkább. Amire viszont ezekben a napokban rákattant az énekesnő, az a meztelenség. Folymatosan felső nélküli képeket oszt meg magáról, ahol melleit csupán kezével takarja el. Csinos ma is, de miért csinálja most ezt? Tényleg megkattant? Nem. Leírta az okát.

A valóságot mutatja

“Elegem van abból, hogy a nőknek takargatni kell a testüket, csak mert nők. Azon kaptam magam vezetés közben, hogy iszonyat meleg van, és én mégis hosszú ujjúban ülök a kocsiban nyáron… Hiszem, hogy minden nő úgy érzi a szíve mélyén miután levett egy ruhadarabot, hogy <wow…sokkal jobban érzem magam így!>. Emiatt pedig jobban is érezzük magunkat a bőrünkben. Elég sok színpadi showt csináltam, amikor nem volt rajtam túl sokat takaró öltözék, de így visszanézve…borzasztóan néztem ki néha. Sokszor…Most már baromira zavarba ejtő ez , de a képzeletemben pedig olyankor is jól néztem ki és amiatt jól is éreztem magam a bőrömben. Nem továbbra sem szeretném, hogy valaki a narancsbőrös fenekem nézze, de a fellépések miatt nagyon sokszor foglalkoztam a testemmel. Hogy miért mutogatom magam most meztelenül? Hát mert így jöttünk a világra mindannyian, és úgy érzem a világ összes terhe a vállamon van. Könnyedebbnek szeretném érezni magam….meztelennek….ahogy születtem. Nő vagyok, és olyannak szeretném látni magam amilyennek emberi formámban születtem, nem olyan megcsináltnak amivé tettek anno. Nem, nem fogok topless képeket csinálni egész életemben, de úgy érzem erre most szükségem van. Hogy kendőzetlenül megmutassam milyen vagyok valójában. “

Mondjuk abban egyetértünk, hogy a nőket még ma is sokszor tárgyiasítják…Ha kicsit szexibbnek érezzük magunkat aznap és kedvünk van miniszoknyába bújni, már rögtön azt hiszi egy réteg, hogy könnyen kaphatóak vagyunk, aminek obszcén módon hangot is adnak a nyílt utcán.

Szóval Britney a lelkéért vetkőzik… Értjük. Néha tényleg…Jó érzés vetkőzni, de mi inkább megmaradunk a 4 falon belül ezzel a dologgal. Mindenesetre az énekesnő amennyi megpróbáltatáson már átment a showbusinessben, nem csodáljuk, ha egy kicsit szegénynek tényleg elgurult a gyógyszer.

Megosztom: