forrás: pinterest
Bulvár

Megvannak Hollywood új A-listás színészei

Megosztom:

Ők a jövő nagy reménységei színészberkekben.

Rájuk érdemes lesz figyelni

A legújabb hollywoodi felmérések és belsős informátorok szerint, kihirdettek egy listát, amin mindig jelzik, hogy kik az úgynevezett “it” sztárok aktuálisan. Ez nagyjából annyit tesz, hogy rájuk van a legnagyobb kereslet a piacon, ők az aktuális kedvencek, és , hogy az ismeretlenségből kilépve immár a nevükkel gyakorlatilag bármit el lehet adni. Szeretnétek tudni kik a lista éllovasai?

Anya Taylor- Joy

Nem meglepő, hogy a különleges arcú színésznő rajta van a listán, a Queen’s Gambit elsöprő siker lett, de emellett is sok filmben láthattad már őt. Anya ezerarcú, tényleg lenyűgözően tehetséges színésznő és tökéletes sztáralkat, mégis a régi, klasszikus dívákra emlékeztet és nem a modern botrányhősökre. Sokan már most Oscart jósolnak neki.

Jonathan Majors

Bár itthon még nem olyan ismert ez a név, a bennfentesek szerint óriási karrier áll a színész előtt. Látható volt már a Last Black Man in San Francisco c. filmben, a Lokiban de benne lesz a Creed III.-ban is.

Florence Pugh

A színésznő itthon talán a Kisasszonyokból és a Fekete Özvegyből lehet ismerős, de Florence nevével tuti találkozunk még sokszor a jövőben is. A kritikusok Jennifer Lawrence-hez hasonlítják, mert ő is megközelíthetőnek hat, és nem játssza meg magát az életben.

Regé- Jean Page

Annyit írtunk róla is az utóbbi időben, hogy az Ő nevét tuti ismered…A Bridgerton hozta meg neki az áttörést, de tagadhatatlan, hogy olyan karizmával rendelkezik (a filmvásznon tuti), hogy eláll a szavunk.:) A Dungeons and Dragons -ban is őt láthatjuk majd.

Anthony Ramos

Ő Magyarországon még szinte ismeretlennek számít, de a kritikusok az egekbe magasztalják a színészt. Állítólag bármit képes eljátszani és erős kisugárzása van.

Forrás: Just Jared

Megosztom: