Bulvár

Katalin hercegné rákkal küzdő kislányt látogatott

Megosztom:

Az álma volt, hogy egy hercegnővel találkozhasson.

Rózsaszín ruhás hercegnő

Katalin ígéretet tett egy fiatal rákbeteg kislánynak, aki meg akart ismerkedni egy rózsaszínbe öltözött hercegnővel. A cambridge-i hercegné meghívta a kis Mila Sneddont és családját az edinburgh-i otthonába.

Mila szerepelt egy képen Katalin lezárás alatti fotós projektjében, ami a koronavírus-válság idején az elszigeteltséget kívánta bemutatni. A képen a konyhaablakát csókolgatta, miközben az apja odakint állt.

A kislány leukémiás kemoterápián esett át, és az első karantén idején édesapjától elválasztva fényképezték le, mert neki dolgoznia kellett, és nem kockáztathatta meg, hogy koronavírust vigyen be a családi házukba.

Sneddon elővigyázatosságból izolálta a lányát a pandémia korai szakaszában, amikor nem volt világos, hogy a vírus milyen hatással van a gyerekekre. Csak hét hét után térhetett haza.

Valóra vált az álma

A hercegné és Mila telefonon beszéltek, miután a képet kiválasztották, és 100 között szerepelt a Hold Still kiállításon és Katalin könyvében, majd megállapodtak arról, hogy találkoznak.

Az ötéves kislány apjával és édesanyjával, Scott és Lynda Sneddonnal, valamint testvérével, Jodival érkezett a találkozóra. Katalin megdicsérte a kislány ruháját, aki tetőtől talpig rózsaszínbe öltözött, hozzá illő fejpánttal, és cipővel. “Imádom a ruhádat, meg tudnál pördülni – és a cipőd” – kedveskedett a hercegné.

A kislánynak nagyon tetszett Katalin ruhája, és azt mondta a találkozóról:  “Olyan jó volt, soha életemben nem találkoztam még igazi hercegnővel.”

Forrás: Metro

Megosztom: