Szórakozás

Ő játssza majd Brad Pitt karakterét az Interjú a vámpírral rebootjában

Megosztom:

Tom Cruise utódja is megvan.

Casting hírek érkeztek a rebootról

A Trónok harca sztárja, Jacob Anderson Louist alakítja az AMC sorozatában, az Interjú a vámpírral adaptációjában. Rolin Jones a sorozat főírója, az eredeti szerző Anne Rice és fia, Christopher Rice az ügyvezető producerek, a Thor: A sötét világ rendezője, Alan Taylor pedig az első néhány epizódot irányítja. A szándék egy olyan sorozat, ami a teljes könyvsorozatot feldolgozza, kezdve az Interjú a vámpírral-tól. Nem régen jelentették be, hogy az ausztrál színész, Sam Reid Lestat szerepét tölti be a show-ban, őt játszotta Tom Cruise Neil Jordan 1994-es verziójában.

Röviden a sztoriról

Az Interjú a vámpírral az első regény Anne Rice The Vampire Chronicles című sorozatából, ami Louist, egy gazdag ültetvénytulajdonost követ 1791-ben New Orleansban, akit megharapott Lestat vámpír, és társa lesz. Lestat később egy fiatal lányt, Claudiát is vámpírrá változtatja, hogy velük utazzon. Azonban ahogy telnek az évtizedek, és Claudia egy kislány testébe szorult nővé válik, konfliktusok robbannak ki, és az élőhalott vámpírok egymással ellentétbe kerülnek. A történetet a Louisszal folytatott “interjún” keresztül ismerhetjük meg.

Jacob Anderson Szürke Férget játszotta a Trónok harcában. A színész brit születésű, afro-karibi származású, legközelebb a BBC Doctor Who-jában láthatjuk majd.

Az AMC sorozat várhatóan nyolc epizód hosszú lesz, és 2022-re tervezik. Andersonon és Reiden kívül más casting bejelentést nem tettek, de mindenki Claudiát várja már.

Forrás: ScreenRant

Megosztom: