Bulvár

Terápiára járt a Grace klinika sztárja a hírnév miatt

Megosztom:

Nehezen szokta meg a ráirányuló figyelmet.

Segítségre volt szüksége

Sandra Oh 10 évig játszotta Cristina Yangot az ismert sorozatban, ami traumatikus élmény volt a számára. Olyannyira, hogy terápiára volt szüksége az óriási hírnév miatt.

“Tehát elveszíted névtelenséget, készségeket kell fejlesztened ahhoz, hogy továbbra is önmagad legyél. Nem tudtam kimenni az utcára, például az éttermekben bujkálnom kellett, meg kellett tanulnom kezelni a figyelmet, és az elvárásokat, miközben nem veszítettem el az önérzetemet” – mondta el az érzéseit.

Annak érdekében, hogy megbirkózzon mindezzel, segítséget kapott egy pszichológustól. “Nem viccelek. [A mentális egészség] nagyon-nagyon fontos ” – folytatta. „Csak dolgozni kell azon, hogy megtaláld az utat a földhözragadt helyzet fenntartásához. És sokszor az kell, hogy nemet mondj.”

Nem akar visszatérni

Bár a rajongók nagyon szeretnék, ha visszatérne, elmondása szerint tovább lépett a karaktertől. 7 éve otthagyta a műsort, és továbblépett. Nem szeretne visszatérni, de ettől még nagyon fontos neki Cristina és mindaz, amit a showtól kapott.

“Majdnem hét éve otthagytam ezt a műsort, Istenem. Szóval az elmémben ez megszűnt már. De sok ember számára még mindig nagyon él. És bár megértem és szeretem, továbbléptem” – nyilatkozta a színésznő.

Oh-t a legutóbb a A tanszékvezető című Netflix sorozatban láthattuk, de következő években rengeteg filmben és sorozatban találkozhatunk majd vele.

Forrás: New York Post

Megosztom: