forrás: pinterest
Bulvár

Rihanna lett a világ leggazdagabb énekesnője

Megosztom:

Nem a zenéből jött össze ez a vagyon.

Az énekesnő több lábon is jól áll

A 33 éves énekesnő csatlakozott a billiomosok klubjához majdnem 2 billió Dolláros vagyonával. Érdekesség, hogy Rihanna énekesnőként lett ismert, de vagyona nagyobbik részét mégsem ezzel szerezte.

Kiváló üzletasszony

Ugyanis az igazán nagy összegek a kozmetikai cégéből és fehérnemű és ruhamárkájából folytak be. Rihanna, Fenty Beauty és Savage X Fenty nevű kollekciói óriási sikerrel futnak világszerte és mai napig rengeteg pénz folyik be az online értékesítésből. Sminkmárkája azért is örvendhetett ekkora sikernek mert mikor megjelent a piacon már akkor több, mint 40 színű árnyalatból álló kollekcióból állt mindenfajta bőrtípushoz igazodva, ami nem számított gyakorinak a szépségpiacon. Az 1,7 billió Dolláros vagyonából a kozmetikai termékei adják az 1,4 billiót.

Persze azért a koncertezésből és a szupersztárságból is szép összegek folytak be Riri számlájára, így tudott csatlakozni a billiomosok klubjához. Így Rihanna a leggazdagabb női zenész a világon és a 2. legvagyonosabb saját vállalkozásból élő híresség, akit csak Oprah Winfrey előz meg.

Forrás: Just Jared

Megosztom: