Bulvár

Az MTV VMA legmeghökkentőbb ruhái

Megosztom:

Avagy, meztelenségverseny a vörös szőnyegen.

Elég sok új arc volt jelen a gálán

Ismét eltelt egy év és megrendezésre került az ilyenkor szokásos MTV díjátadó gála, a Video Music Awards. Rengeteg híresség vonult fel a vörös szőnyegen, és ami közös volt bennük, az az, hogy nem sok ruhát viseltek…Míg a MET gálán inkább a látványra mentek rá, itt a testen volt a hangsúly.

Lassan megszokottá válik, hogy a férfiak nőnek öltöznek, a nők pedig férfiaknak, a meztelenség pedig már olyannyira átlagos, hogy már az a meglepő, ha valaki nem vetkőzik. Ilyen világot élünk most, de a trendek hálaégnek örökké változnak. Remélhetőleg. Nézzük most kik azok, akik a legkevesebb vagy legérdekesebb ruhát kapták magukra a díjátadóra.

Megan Fox és Machine Gun Kelly

A színésznőn és szerelmén már meg se lepődünk, Megan szereti mutogatni milyen dögös anyuka. Párja kifejezetten visszafogottan néz ki, hozzá képest.

Normani

Az énekesnő öltözékén az látszik, hogy nem nagyon tudta eldönteni a tervező, hogy most nadrágot akar vagy szoknyát. Kosztümöt vagy ruhát? Így mindent bele lehet látni, de a végére már elfogyhatott az anyag.

Charlie XCX

Ez a ruha pedig erősen egy szakadt hálóingre hajaz. A fekete csipke szép megoldás de ha egy kicsit kifinomultabb a fazon, talán jobb lett volna az összhatás.

Ashanti

Az énekesnő sem hagyott sokat a képzeletre…Vajon mennyire lehet kényelmes az a sok pánt, ami láthatóan belevág Ashanti bőrébe? 😀

Madison Beer

Legyen egy kakukktojás is. A csinos énekesnő megtehetné, hogy jobban mutogatja a testét, de úgy lehetett vele, hogy már eleget tette ezt a “Baby” c. klipjében, így egy tényleg csinos és elegáns, de mégis izgalmas és szexi ruhában érkezett. Nekünk ez tetszik!

Billy Porter

Az amerikai színész és énekes már többször érkezett női ruhában díjátadóra…Most is így tett. Jó, hívjuk uniszexnek az ezüst, extra válltöméses kosztümjét…

Leslie Grace

A hölgyet nem annyira ismerjük ( színésznő, énekesnő) , de ez a másik kedvencünk az estéről. Ez az ezüst Oscar De La Renta ruha olyan, amit mi is felkapnánk egy ilyen eseményre. Úgy szexi, hogy nem közönséges. Bravó!

Paris Hilton

Az örökösnő magához képest visszafogottan öltözött fel és alig látszik ki valamije. Paris sokat szelídült, mióta menyasszony.

Kim Petras

A férfiből nővé lett német származású előadó, egy bőrmaszkban érkezett az eseményre…Botrány és figyelemfelkeltés szaga van a dolognak, de elérte a célját mert végülis róla beszélnek. Egyébként tényleg jó dalai vannak, azzal is felhívhatná magára a figyelmet.

Troye Sivan

Az énekes a többiekhez képest, nem is botrányos. Csak olyan, mintha levágták volna a nadrágja felét és a blézerét sem kímélték volna.

Forrás: Elle

Megosztom: